Categories
Sense categoria

Qui sóc?

El meu nom és Edgar i fa molt de temps que tenia pensat de crear aquest blog, però no sabia com fer-ho.

Ara mateix, estic pensant i canviant coses perquè no m’acaben d’agradar.

La meva intenció, ara i aquí, és presentar-me i presentar el treball que faig en el blog.

Com hauràs comprovat, el blog és sobre viatges, tot tipus de viatges, però amb especial èmfasi als viatges familiars sota el concepte “slow travel”.

Per una banda exposo els viatges que he realitzat en els últims 5 o 6 anys, i per l’altra banda, la meva intenció és exposar els viatges que he planificat i planifico dia a dia. Perquè planifico viatges? Doncs, perquè m’agrada i crec que en sóc capaç. En el blog et mostraré diversos viatges planificats de llocs diferents que potser et podrien servir d’ajuda a planificar el teu.

Aquest és el meu objectiu, planificar viatges que et puguin servir després a tu per a poder realitzar el teu. És així de simple. Per mi és un plaer i tota una experiència ajudar a la gent amb la planificació de les seves vacances o tot tipus de viatges.

A mesura que el bloc vagi creixent, el contingut del mateix i d’aquesta secció també pot anar variant, però sempre tindrà en comú que serà l’espai que necessitem per parlar de viatges i per comunicar-me amb gent com tu.

Vall de Lauterbrunnen des de Wengen, Suïssa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *