Categories
TERRA ALTA

Escapada a la Terra Alta en 4 dies

Era un viatge pendent de fa molt de temps. Sempre dèiem que havíem d’anar a la Terra Alta i al Parc Natural dels Ports, però mai trobàvem l’ocasió, fins a aquesta Setmana Santa.

La zona dels Ports i la Terra Alta poden semblar una regió o territori petit, però a l’hora de planificar un viatge veus que hi ha una quantitat de llocs per a visitar. La intenció del viatge ha estat escollir els millors emplaçaments de la Terra Alta i veure’ls i explorar-los a fons, sense cap necessitat de voler veure absolutament tota la comarca o el màxim d’elles. El concepte és el viatge “slow travel”, havent escollit prèviament les zones a visitar.

Es tracta d’una escapada majoritàriament a la Terra Alta, de 4 dies, visitant 4 zones o regions:

A mode introductori, adjuntem el detall del viatge amb les atraccions que vàrem visitar. A dins de cadascun dels dies hi ha la informació dels mateixos:

  1. HORTA DE SANT JOAN: CASC HISTÒRIC + MUSEU PICASSO + CONVENT DE SANT SALVADOR + OLIVERA LO PAROT
  2. ELS PORTS I LA TERRA ALTA: RUTA ALS ESTRETS D’ARNES + ARNES + EL PINELL DE BRAI (CELLER COOPERATIU MODERNISTA + CENTRE D’INTERPRETACIÓ DE LES VEUS DEL FRONT)
  3. MIRAVET I LA TERRA ALTA: DESCENS DE MÓRA D’EBRE A MIRAVET EN KAYAK + CASTELL DE MIRAVET + CORBERA D’EBRE (CENTRE D’INTERPRETACIÓ 115 DIES + POBLE VELL DE CORBERA D’EBRE)
  4. TERRA ALTA I BAIX EBRE: VIA VERDA I SANTUARI M.D. DE LA FONT CALDA + MIRADOR AL CIM DE CARO + TORTOSA

En la totalitat del viatge, serà necessari moure’ns amb cotxe propi, ja que és la manera més econòmica i pràctica de viatjar durant els esmentats dies, i per veure les corresponents atraccions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *