Categories
VIETNAM

Dia 9: Hue: Creuer pel Song Huong (Riu Perfum) + Pagoda Chua Thien Mu + Mausoleus Emperadors Dinastia Nguyen

I en el segon dia que ens passarem a Hue, tenim la intenció de visitar les tres millors tombes imperials d’emperadors de la dinastia Nguyen, la tomba de Tu Duc, la de Khai Dinh i la de Minh Mang. L’acostament a les tombes les realitzarem fent un creuer pel riu Perfum, i també aprofitarem el creuer per acostar-nos a la Pagoda de la Dama Celestial (Chau Thien Mu).
Índex:
1. Creuer pel Song Huong (Riu Perfum)
2. Pagoda Chua Thien Mu
3. Mausoleus Emperadors Dinastia Nguyen

1. Creuer pel Song Huong (Riu Perfum)

Començarem el matí anant a embarcar-nos a un petit creuer que farem pel riu Perfum de Hue. L’excursió és a les tres millors tombes imperials de la dinastia Nguyen de Hue. La vàrem contractar en el dia anterior en una empresa local de Hue, un cop vam visitar la Ciutadella Imperial.

L’excursió la vàrem contractar a través del nostre hotel i de l’oficina de turisme a una empresa local de Hue. Però si us interessa, també adjuntem la possibilitat de contractar alguna excursió similar (tot i que no és com la nostra) des de casa, com aquestes:

El recorregut començarà en el vestíbul del nostre hotel on ens vindrà a buscar el guia. Des d’allí, caminarem amb el nostre guia fins a l’estació de vaixells de la ciutat per embarcar en el famós creuer fluvial del drac. Un cop comencem a navegar explorarem totes les boniques zones al llarg de les ribes del riu i lliscarem junt a les autèntiques cases antigues locals, pobles, esglésies, pagodes i camps verds. Ens asseurem i relaxarem mentres gaudirem de la impressionant i romàntica vista sobre el riu Perfum que flueix per el cor de la ciutat de Hue.

Creuer pel riu Perfum de Hue
Creuer pel riu Perfum de Hue
Paisatge impressionant des del creuer del riu Perfum

2. Pagoda Chua Thien Mu

Ens aturarem i pujarem a la cima del turó Ha Khe de la pagoda Thien Mu, on gaudirem també de les vistes sobre el riu perfum i dels entorns. L’embarcador de la pagoda Thien Mu (de la Dama Celestial) es troba a uns 5 kilòmetres de l’embarcador del centre de Hue on hem començat el creuer.

Vista del riu Perfum des de l’embarcador de la Pagoda Thien Mu

La visita a la Pagoda Thien Mu (Dama Celestial) és un gran imprescindible que veure a Hue. Situada junt al riu Perfum, aquesta pagoda és un dels símbols de la ciutat. Encara que el temple en sí va començar a construïr-se en l’any 1601, la famosa torre no fou construïda fins al 1844. L’orígen del nom de la pagoda prové d’una llegenda que explica com una anciana que va aparèixer en lo més alt d’un turó va dir que un senyor vindria i construïria una pagoda que portaria prosperitat al país. Així, Nguyen Hoang la va manar construïr.

Pagoda de la Dama Celestial, a dalt d’un turó pujant per una llarga escalinata
Torre de la Pagoda Thien Mu

En la part posterior del temple, podreu trobar-hi el cotxe que va utilitzar el monjo Thich Quang Duc per anar fins a Saigon (Ho Chi Minh), on el 1963 es va sacrificar en veu de protesta en contra de la desigualtat religiosa. En aquell moment, el govern catòlic havia pres mesures contra el budisme, malgrat de que la majoria de les persones en el país pertanyien a aquesta religió.

Cotxe del monjo

3. Mausoleus Emperadors Dinastia Nguyen

Al ser Hue una ciutat imperial, podràs trobar en ella varies tombes d’emperadors. Les més populars son les tombes de Tu Duc, Khai Dinh i Minh Mang. L’entrada a cada tomba costa 150.000 VND (5,70€ aprox.). Nosaltres les vàrem visitar totes tres, ja que formaven el gruix del pack de l’excursió contractada. Si vas per lliure i només en vols visitar una, et recomano que visitis la Tomba de Khai Dinh. Khai Dinh fou el dotzè emperador de la dinastia Nguyen. La construcció de la seva tomba va portar onze anys, des de 1920 a 1931. Abans de que l’emperador morís en el 1925, va viatjar a França, on fou influenciat pels estils arquitectònics de la zona. Per això, la seva tomba barreja estils europeus i asiàtics.

Mausoleu de Tu Duc

Les tombes dels emperadors Nguyen es troben en els voltants de la ciutat imperial de Hue, disseminades al llarg de la llera del riu Perfum. Declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, totes elles fan gala del refinat gust estètic dels emperadors Nguyen i de com aquest abarcava tots els aspectes de la vida i de la mort. Molts d’ells van concebre la seva estada eterna com autèntiques obres d’art per lo què és una de les visites imprescindibles que fer a Vietnam. Nosaltres vam visitar les 3 tombes imperials de Hue més interessants i us donarem les dades necessàries per a la seva visita:

  • Tomba de Tu Duc
  • Tomba de Khai Dinh
  • Tomba de Minh Mang
Mausoleu de Tu Duc

Mausoleu de Tu Duc

El Mausoleu de Tu Duc és, segons alguns, la més bella d’entre totes les tombes imperials de Hue. També és la primera que ens trobarem. Serà navegar uns 6 kilòmetres des de l’embarcador de la Pagoda Thien Mu i desembarcar per trobar-nos amb aquest mausoleu. El mandat d’aquest monarca, entre 1848 i 1884, converteix a aquest emperador en el més longeu dels Nguyen. El seu regnat va coincidir amb l’arribada dels francesos, així que cansat dels problemes mundans, va ordenar construïr una tomba de conte de fades, que utilitzaria en vida com a lloc d’esbarjo.

Mausoleu de Tu Duc
Mausoleu de Tu Duc

La tomba es composa de cinquanta construccions envoltades per un mur perimetral de kilòmetre i mig, que segueixen el plà arquitectònic de la ciutat imperial. Amb un disseny que frega la poesia, la tomba es composa de bonics palaus i un disseny paisatgístic a la mesura de l’ésser humà. Es va intentar aconseguir una perfecta armonia entre monuments i naturalesa gràcies al cuidat disseny del paisatge.

Mausoleu de Tu Duc
Mausoleu de Tu Duc

L’horari de visites és de les 7:00 del matí fins a les 17:30h de la tarda. S’ubica a uns sis kilòmetres del centre de Hue (s’hi arriba amb cotxe o moto des de Hue, també).

Mausoleu de Khai Dinh

Khai Dinh fou el dotzè emperador Nguyen (1916-1925). Bastant impopular per la seva proximitat als francesos. La seva tomba, construïda entre 1920 i 1931 a 10 kilòmetres de Hue dóna compte de la seva afinitat per lo estranger i certa extravagància. Sota el seu mandat, la cultura occidental va acabar per introduïr-se en el país.

Escalinata d’entrada al Mausoleu de Khai Dinh
Escalinata d’entrada al Mausoleu de Khai Dinh
Nova escalinata per accedir al Mausoleu de Khai Dinh

És la més visitada i també la millor conservada de les tombes imperials de Hué. En ella apareixen elements propis de l’arquitectura autòctona i occidentals. La joia central és el palau de Thien Dinh on es troba la sepultura de l’emperador, a divuit metres sota terra. Quasi un museu de belles arts, la decoració interior del palau és aclaparador. Interminables mosaics, ornaments de vidre i ceràmica, així com baix relleus en sostres i parets. La tomba ha estat classificada com una obra de neoclassicisme a Vietnam, amb una barreja d’art hindú i budista.

Pati del Mausoleu de Khai Dinh
Entrada a l’edifici principal del Mausoleu de Khai Dinh
Mausoleu de Khai Dinh
Per arribar al Mausoleu, a part d’haver-nos acostat amb el creuer pel riu Perfum, és necessari fer uns 2 kilòmetres per camins i carreteres locals. En el pack de l’excursió ja hi havia programada la presència de mototaxis a totes les baixades dels 3 Mausoleus, per si volguéssim contractar el mototaxi i acostar-nos més còmodament i no caminant. Així ho vàrem fer en els 3 mausoleus que vàrem visitar. No recordo el preu que vàrem pactar amb el mototaxi.
Interior del Mausoleu. Rica decoració
Interior del Mausoleu. Rica decoració
Pati exterior del Mausoleu amb les estàtues dels mandarins. Ja sortim

L’horari de visites del Mausoleu és de les 7:00h del matí fins a les 17:30h de la tarda. El Mausoleu es troba auns 9 kilòmetres del centre de Hue, i també s’hi pot arribar per carretera local.

Mausoleu de Minh Mang

Minh Mang fou el segon emperador Nguyen des de 1820 a 1841. Fou conegut per ser un confucionista ferri i per la seva oposició frontal a la ingerència francesa a Vietnam. En la seva construcció varen participar més de 10.000 artesans que edificaren i decoraren prop de quaranta monuments, entre palaus, temples i pavellons variats.

Mototaxi a la tomba de Minh Mang

Ens acostem amb mototaxi, ja que la tomba de Minh Mang es troba a uns 1500 metres de la riba del riu Perfum.

Mausoleu de Minh Mang
Mausoleu de Minh Mang

Fidel reflexe de l’arquitectura xinesa, aquesta tomba és reconeguda per la perfecta simetria, la seva austeritat i el seu disseny paisatgístic. Son especialment cridaners el llac de fragants nenúfars i els varis turons coberts de frondosos pins. Elements del conjunt com la porta Hien Duc d’accés a la zona del temple i el palau central Sung An, i el pavelló Minh Lau estan considerades com obres mestres i fan d’aquest mausoleu una de les tombes imperials de Hue més interessants. El lloc on està enterrat l’emperador es troba sobre un petit turó enmig del llac Nguyet. I no es permet l’accés.

Mausoleu de Minh Mang
Arquitectura i paisatge volen ser una sola cosa
També eren les segones residències dels emperadors
Mausoleu de Minh Mang

L’horari de visites al Mausoleu de Minh Mang és de 7:00h del matí fins a les 17:30h de la tarda. La ubicació és a Bang Village, a uns dotze kilòmetres del centre de Hue.

Nosaltres varem fer el creuer que ens anava acostant a la riba per anar a buscar el mototaxi en qüestió. Però heu de saber que per arribar a totes les tombes imperials no tindreu cap problema. Son totes accessibles per carretera i podreu agafar un taxi o visitar-les com a part d’un circuït per Vietnam. No cal que feu creuers al llarg del riu Perfum pel tema de l’accés. Per altra banda, des de fa uns anys existeix un codi de vestimenta per a visitar les tombes i la ciutat imperial de Hue. Els pantalons molt curts i les samarretes de tirans o sense mànigues no es permeten. També haurem de cobrir les nostres espatlles i els genolls en senyal de respecte per la rellevància històrica, cultural i espiritual dels monuments. Recordeu de portar crema protectora solar i un barret, ja que estareu molt de temps al sol, sobre tot a l’estiu. A vegades és bona idea acudir ben d’hora pel matí, així evitarem l’excessiva exposició al sol i a l’intens calor humit. Esperem que aquest article sobre les tombes imperials de Hue desperti en vosaltres la inquietud de conèixer aquests llocs tant màgics i interessants.

Un cop visitat el Mausoleu de Minh Mang, el creuer pel riu Perfum va tornar a la ciutat de Hue, vàrem desembarcar i ens en vam tornar al nostre allotjament. La resta del dia, la vàrem omplir descansant i recuperant forces.

Adjunto un mapa de google maps amb l’itinerari concorregut en el dia d’avui i amb el marcatge de les atraccions i monuments més importants que hem vist o visitat (la opció de realitzar el creuer pel riu Perfum no és possible amb el google maps. Ho hem fet com si haguéssim anat a veure les tombes i la pagoda per carretera des de Hue):

8 respostes a “Dia 9: Hue: Creuer pel Song Huong (Riu Perfum) + Pagoda Chua Thien Mu + Mausoleus Emperadors Dinastia Nguyen”

Hi slowtravelfamily.com Webmaster! I just found your site, quick question…

My name’s Eric, I found slowtravelfamily.com after doing a quick search – you showed up near the top of the rankings, so whatever you’re doing for SEO, looks like it’s working well.

So here’s my question – what happens AFTER someone lands on your site? Anything?

Research tells us at least 70% of the people who find your site, after a quick once-over, they disappear… forever.

That means that all the work and effort you put into getting them to show up, goes down the tubes.

Why would you want all that good work – and the great site you’ve built – go to waste?

Because the odds are they’ll just skip over calling or even grabbing their phone, leaving you high and dry.

But here’s a thought… what if you could make it super-simple for someone to raise their hand, say, okay, let’s talk without requiring them to even pull their cell phone from their pocket?

You can – thanks to revolutionary new software that can literally make that first call happen NOW.

Web Visitors Into Leads is a software widget that sits on your site, ready and waiting to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know IMMEDIATELY – so that you can talk to that lead while they’re still there at your site.

You know, strike when the iron’s hot!

CLICK HERE https://blazeleadgeneration.com to try out a Live Demo with Web Visitors Into Leads now to see exactly how it works.

When targeting leads, you HAVE to act fast – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later is huge – like 100 times better!

That’s why you should check out our new SMS Text With Lead feature as well… once you’ve captured the phone number of the website visitor, you can automatically kick off a text message (SMS) conversation with them.

Imagine how powerful this could be – even if they don’t take you up on your offer immediately, you can stay in touch with them using text messages to make new offers, provide links to great content, and build your credibility.

Just this alone could be a game changer to make your website even more effective.

Strike when the iron’s hot!

CLICK HERE https://blazeleadgeneration.com to learn more about everything Web Visitors Into Leads can do for your business – you’ll be amazed.

Thanks and keep up the great work!

Eric
PS: Web Visitors Into Leads offers a FREE 14 days trial – you could be converting up to 100x more leads immediately!
It even includes International Long Distance Calling.
Stop wasting money chasing eyeballs that don’t turn into paying customers.
CLICK HERE https://blazeleadgeneration.com to try Web Visitors Into Leads now.

If you’d like to unsubscribe click here https://blazeleadgeneration.com/unsubscribe.aspx?d=slowtravelfamily.com

Hi there, my name is Cody Griner. I apologize for using your contact form,
but I wasn’t sure who the right person was to speak with in your company.
We have a patented application that creates Local Area pages that rank on
top of Google within weeks, we call it Local Magic. Here is a link to the
product page https://www.mrmarketingres.com/local-magic/ . The product
leverages technology where these pages are managed dynamically by AI and
it is ideal for promoting contractors on Google. Can I share a testimonial
from one of our clients with you? I can also do a short zoom to
illustrate their full case study if you have time for it?
cody@mrmarketingres.com 843-720-7301

Dear slowtravelfamily.com Webmaster. my name is Eric and I’m betting you’d like your website slowtravelfamily.com to generate more leads.

Here’s how:
Web Visitors Into Leads is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you as soon as they say they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re still there at slowtravelfamily.com.

Web Visitors Into Leads – CLICK HERE https://rushleadgeneration.com for a live demo now.

And now that you’ve got their phone number, our new SMS Text With Lead feature enables you to start a text (SMS) conversation – answer questions, provide more info, and close a deal that way.

If they don’t take you up on your offer then, just follow up with text messages for new offers, content links, even just how you doing? notes to build a relationship.

CLICK HERE https://rushleadgeneration.com to discover what Web Visitors Into Leads can do for your business.

The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today!

Try Web Visitors Into Leads and get more leads now.

Eric
PS: The studies show 7 out of 10 visitors don’t hang around – you can’t afford to lose them!
Web Visitors Into Leads offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
CLICK HERE https://rushleadgeneration.com to try Web Visitors Into Leads now.

If you’d like to unsubscribe click here https://rushleadgeneration.com/unsubscribe.aspx?d=slowtravelfamily.com

To the slowtravelfamily.com Admin!

My name’s Eric and I just came across your website – slowtravelfamily.com – in the search results.

Here’s what that means to me…

Your SEO’s working.

You’re getting eyeballs – mine at least.

Your content’s pretty good, wouldn’t change a thing.

BUT…

Eyeballs don’t pay the bills.

CUSTOMERS do.

And studies show that 7 out of 10 visitors to a site like slowtravelfamily.com will drop by, take a gander, and then head for the hills without doing anything else.

It’s like they never were even there.

You can fix this.

You can make it super-simple for them to raise their hand, say, okay, let’s talk without requiring them to even pull their cell phone from their pocket… thanks to Web Visitors Into Leads.

Web Visitors Into Leads is a software widget that sits on your site, ready and waiting to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know immediately – so you can talk to that lead immediately… without delay… BEFORE they head for those hills.

CLICK HERE https://blazeleadgeneration.com to try out a Live Demo with Web Visitors Into Leads now to see exactly how it works.

Now it’s also true that when reaching out to hot leads, you MUST act fast – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later is huge – like 100 times better!

That’s what makes our new SMS Text With Lead feature so powerful… you’ve got their phone number, so now you can start a text message (SMS) conversation with them… so even if they don’t take you up on your offer right away, you continue to text them new offers, new content, and new reasons to do business with you.

This could change everything for you and your business.

CLICK HERE https://blazeleadgeneration.com to learn more about everything Web Visitors Into Leads can do and start turing eyeballs into money.

Eric
PS: Web Visitors Into Leads offers a FREE 14 days trial – you could be converting up to 100x more leads immediately!
It even includes International Long Distance Calling.
Paying customers are out there waiting.
Starting connecting today by CLICKING HERE https://blazeleadgeneration.com to try Web Visitors Into Leads now.

If you’d like to unsubscribe click here https://blazeleadgeneration.com/unsubscribe.aspx?d=slowtravelfamily.com

Dear Sir,

We provide country targeted website visitors and social media services.

Website Traffic, SEO Services, Backlinks, Google Reviews, Classified ADS, Social Followers etc
If you are interested then please visit our website.

https://webstraffics.com

Thanks
Webs Traffics

Dear slowtravelfamily.com Admin. my name’s Eric and I just ran across your website at slowtravelfamily.com…

I found it after a quick search, so your SEO’s working out…

Content looks pretty good…

One thing’s missing though…

A QUICK, EASY way to connect with you NOW.

Because studies show that a web lead like me will only hang out a few seconds – 7 out of 10 disappear almost instantly, Surf Surf Surf… then gone forever.

I have the solution:

Web Visitors Into Leads is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. You’ll know immediately they’re interested and you can call them directly to TALK with them – literally while they’re still on the web looking at your site.

CLICK HERE https://blazeleadgeneration.com to try out a Live Demo with Web Visitors Into Leads now to see exactly how it works and even give it a try… it could be huge for your business.

Plus, now that you’ve got that phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation pronto… which is so powerful, because connecting with someone within the first 5 minutes is 100 times more effective than waiting 30 minutes or more later.

The new text messaging feature lets you follow up regularly with new offers, content links, even just follow up notes to build a relationship.

Everything I’ve just described is extremely simple to implement, cost-effective, and profitable.

CLICK HERE https://blazeleadgeneration.com to discover what Web Visitors Into Leads can do for your business, potentially converting up to 100X more eyeballs into leads today!

Eric
PS: Web Visitors Into Leads offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
CLICK HERE https://blazeleadgeneration.com to try Web Visitors Into Leads now.

If you’d like to unsubscribe click here https://blazeleadgeneration.com/unsubscribe.aspx?d=slowtravelfamily.com

Hey slowtravelfamily.com,

Want to 10X your affiliate commissions without doing any manual work?

Let me introduce you to AISellers…

AISellers is a breakthrough AI app that creates high-converting affiliate marketing campaigns tailored to any product in just 3 simple steps : https://www.kagrowth.org/aiseller

Coupon Code: sellers

Step 1: Enter the affiliate product URL

Step 2: AISellers gathers key data and content through AI

Step 3: It automatically generates studio-quality review videos, landing pages, detailed articles, email sequences, and more!

AISellers can create marketing assets like:

Explainer and Product Demo Videos
High-Converting Landing Pages
✍️ Optimized Review Articles
Email Sequences and Lead Funnels
Lead Magnets and Bonus Pages

This enables you to:
Rank faster with SEO-optimized content
Stand out on social media
Get more referral traffic
Build email lists
Boost commissions with bonuses

AISellers is perfect for:
Bloggers & influencers
Affiliate marketers
Online businesses
SaaS companies
Ecommerce brands
Marketing agencies

And so much more!

: https://www.kagrowth.org/aiseller
Coupon Code: sellers

Here’s what’s included:

100s of Customizable Video Templates
✍️ Commercial License to Profit
Built-in Page and Content Editor
️ Text-to-Speech Voiceover Tech
Access to Stock Media Library
One-Click Publishing & Sharing
Facebook and Google Ad Integration
Built-in Analytics and Tracking
⏱️ 4x Faster Video Rendering

And so much more!

But wait, it gets better…

When you get AISellers today, you’ll also get access to my Mega Affiliate Bonus Bundle!

: https://www.kagrowth.org/aiseller
Coupon Code: sellers

Don’t miss this exclusive opportunity to maximize commissions with AISellers!

To Your Success,
Johnny Evans

PS: Last chance for early bird pricing using coupon “sellers” here before it’s gone : https://www.kagrowth.org/aiseller

UNSUBSCRIBE: https://www.kagrowth.org/unsubscribe
Address: 3812 Sunrise Road
Las Vegas, NV 89101

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *