Categories
TIROL AUSTRÍAC

12. Swarovski Kristallwelten – Wattens

Els Swarovski Kristallwelten (Mons de Cristall Swarovski) varen ésser inaugurats en 1995 amb motiu del centenari de l’empresa Swarovski.

L’artista multimèdia André Heller va dissenyar per l’esdeveniment un lloc de fantasia, únic en el seu gènere. Fins ara, aquesta apreciada atracció turística en el Tirol, ha brindat moments d’admiració a més de dotze milions de visitants de tot el món.

Les fulgurants Cambres de les Meravelles han estat redissenyades i ampliades. Entorn al Gegant l’espera un espai obert de naturalesa cristal·lina: el parc.

Deixa’t impactar allí per el fulgurant Núvol de Cristall sobre la Piscina Mirall o experimenta amb tots els sentits la torre de jocs, en quatre nivells.

En el fulgurant entorn de la gran botiga Swarovski Kristallwelten Store t’espera la gamma completa de productes: des de bijuteria i accessoris, passant per estatuetes, fins la Swarovski Optik.

Tothom que desitgi delectar-se més tard amb delícies culinàries, Daniels Kristallwelten, és el lloc indicat. Allí podràs gaudir no només de plats internacionals i de l’estació, sinó també de la confiteria més fina.

L’horari d’obertura del complex durant els mesos d’estiu és de 9:00h a 19:00h, i el preu és de 19,00€ pels adults i 6,00€ pels nens de 5 a 17 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *