Categories
HAUTES PYRÉNÉES

15. VIATGE DE TORNADA: PARC ANIMALIER DES PYRÉNÉES o DONJON DES AIGLES

I finalment ja som a l’últim dia del nostre viatge. Abans d’emprendre la tornada a Manresa, donarem la possibilitat de realitzar dues activitats, de les quals n’haurem d’escollir una. Es tracta de la visita al Parc Animalier des Pyrénées o del Donjon des Aigles. Després de visitar una de les dues atraccions, només ens quedarà enfilar la tornada cap a casa.

Per aquest últim dia es tracta d’escollir entre la visita al Parc Animalier des Pyrénées, el qual és un zoològic pensat pels nens, a Argelès de Gazost, o la visita al Donjon des Aigles, el qual és un zoo-espectacle d’ocells que es fa en un castell, a la petita població de Beaucens.

Aquesta elecció ja la vàrem tenir en el dia nº11 de les vacances, per tant, es tracta de visitar l’atracció que vàrem descartar en aquest dia nº11.

Parc Animalier des Pyrénées
Donjon des Aigles

Adjuntem en un mapa de google maps el recorregut i les atraccions visitades en el dia d’avui, així com els kilòmetres i el temps invertit en la ruta (412,00 kilòmetres, en unes 5 hores i 36 minuts). Posarem les dues propostes d’atraccions consecutivament:

I fins aquí ha arribat el nostre viatge pel Departament d’Hautes-Pyrénées francès. Només resta dir que espero que hagueu gaudit del viatge i que en pugueu fer molts més com aquest i de millors i tot.

Salut, i ens veiem de ruta…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *