Categories
QUEBEC

15. Viatge: Vol Montréal – Barcelona

I finalment acabem la road-trip amb la tornada del cotxe a l’aeroport de Montréal. L’últim dia farem el desplaçament de Québec City fins a l’aeroport Internacional Pierre Elliott Trudeau de Montréal. El vol d’anada el vàrem tenir directe des de Barcelona, i el vol de tornada el farem amb una escala d’1 hora i 40 minuts a l’aeroport de Toronto (Pearson Internacional).

Els vols de tornada amb una escala des de Montréal solen sortir a la tarda, a partir de les 19h aproximadament. Per tant, si és així (no us confieu i mireu bé els horaris), tindrem bastant temps abans d’arribar a l’aeroport.

Hem de contar que des de Québec City fins a l’aeroport de Montréal hi ha uns 275 kilòmetres que es fan en unes 3 hores. Per tant, si sortim a primera hora del matí, encara tenim bastant temps per aturar-nos si ens interessés.

I pot ésser interessant que podem fer alguna aturada entre Québec City i Montréal. Hem de saber que entre les dues ciutats hi ha encara les antigues traces del Chemin du Roy, l’històric camí reial que unia Québec amb Montréal.

L’històric Chemin du Roy

El Chemin du Roy circula paral·lel a la carretera 138. Junt al seu sinuós traçat s’aixequen petites finques que conserven les demarcacions estretes i allargades del segle XVII, quan les propietats tenien accés a la riba del riu Sant Llorenç per així transportar les mercaderies fins a la ciutat de Québec. Encara es veuen els vells forns públics, així com els magatzems usats antigament per a guardar mercaderies.

Podem recórrer un tram del camí, i fixar-nos en el nostre mapa, en el qual s’hi indiquen els parcs i els miradors panoràmics:

Tram de Chemin du Roy a prop de Québec City, on també es marquen les àrees de pícnic i els panells interpretatius

Adjuntem el recorregut del dia d’avui en un mapa de google maps, amb la indicació del kilometratge realitzat i el temps (275,00km i 3 hores). En principi en el mapa no hi ha marcat el o els trams del Chemin du Roy que puguem fer:

I fins aquí ha arribat el nostre viatge per el Québec. Només resta dir que espero que hagueu gaudit del viatge i que en pugueu fer molts més com aquest i de millors i tot.

Salut, i ens veiem de ruta…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *