Categories
OEST DEL CANADÀ

1. VIATGE: VOL BARCELONA – VANCOUVER. Nit a Vancouver

Vancouver serà la nostra porta d’entrada a l’Oest del Canadà, i concretament a la província de British Columbia.

Com hem vist abans en l’article, la forma més ràpida i econòmica d’arribar a l’Aeroport Internacional de Vancouver durant l’estiu és mitjançant els vols operats per la Companyia Air Transat en la seva totalitat (els 2 vols d’anada). Així, doncs, ho farem, i realitzarem una escala a Montréal o a Toronto.

L’aeroport Internacional de Vancouver (YVR) es troba localitzat a Sea Island, a la població de Richmond, a la Colúmbia Britànica del Canadà, a 12km del centre de Vancouver. Avui no hi haurem d’anar fins al centre, sinó que anirem a buscar el nostre cotxe de lloguer i començarem la nostra road-trip cap al nord de Vancouver.

Aeroport Internacional de Vancouver

Amb les simulacions que hem realitzat en la plataforma “Skyscanner”, els vols d’anada entre setmana, sortien bàsicament tots al migdia, entre les 13h i les 16:15h des de l’Aeroport del Prat, i feien una escala a Toronto o a Montréal, una escala amb durades aproximades a 3h fins a 4h i 30min (Déu n’hi do!). En total i arribats a Vancouver, els vols tenien una durada compresa entre 16h i 18h i 40min. Això vol dir, que juntament amb els canvis d’horari, arribaríem a Vancouver entre les 21h i les 23h aprox. No hi hauria temps per a res més.

Arribades internacionals a l’Aeroport de Vancouver

També hem de tenir en compte el “jet-lag” (a Barcelona hi ha 9 hores més que a Vancouver), i lo millor que podem fer és anar-nos-en al nostre allotjament que aquest dia el tindrem contractat als voltants de l’Aeroport Internacional de Vancouver. Demà serà un altre dia i iniciarem la nostra ruta. En funció d’on sigui l’Hotel, ens sortirà més a compte anar a buscar el nostre cotxe de lloguer o esperar demà al matí. Procurarem que l’hotel estigui el més a prop possible de l’aeroport, ja que per anar a buscar el cotxe de lloguer potser sí o sí, amb aquests horaris d’arribada, l’haurem d’anar a buscar l’endemà al matí.

Una bona opció serà contractar una nit d’allotjament amb l’Hotel Fairmont Vancouver Airport, que és l’hotel que queda més a prop de l’aeroport. Es troba a 150m de la terminal, únicament.

Hotel Fairmont Vancouver Airport

L’Hotel Radisson i l’Hotel Pacific Gateway també son bones recomanacions, ja que també es troben a les immediacions de l’aeroport de Vancouver, i son bastant més econòmics que l’anterior.

Oferta de l’Hotel Radisson per una nit d’hotel per a tota la família (4 persones)

En principi, la jornada d’avui la deixarem aquí, ens n’anirem al nostre allotjament tant bon punt aterrem, i demà serà el dia que començarem la ruta per l’Oest del Canadà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *