Categories
LA TOSCANA

18. TORNADA A FLORÈNCIA + VOL FLORÈNCIA-BCN

I finalment arriba l’últim dia de les vacances a la Toscana i a la regió de Cinque Terre. Pel dia d’avui hi ha previst el viatge de retorn amb tren fins a l’estació de Santa Maria Novella de Florència, i d’allí, amb tramvia o bus, el trasllat fins a l’aeroport de Florència. Abans, però, us proposem algunes activitats extres per tal de tenir-les en compte, no solament en el dia d’avui, sinó en els passats dies a Cinque Terre.
Índex
1. Tornada a Barcelona

1. Tornada a Barcelona

Abans de fer les maletes i anar-nos-en a l’estació de tren de Monterosso al Mare, us anunciarem algunes activitats per fer a la regió de Cinque Terre per si amb les d’aquests dies no n’heu tingut prou. També podeu valorar, en funció dels horaris de tren i del de l’avió, si son possible realitzar-les a l’últim dia de les nostres vacances.

Visita al Golf dels Poetes

Si disposes d’un o dos dies extra, et recomanaríem apropar-te al Golf dels Poetes, situat a pocs kilòmetres dels pobles de Cinque Terre més bonics, en el que destaquen els preciosos pobles mariners de Portovenere i Lerici. A Portovenere no et pots perdre la zona del port amb les seves cases de colors, el casc antic, el Castell Dòria, la Fortalesa i la bonica església de Sant Pere, i a Lerici, lo millor és perdre’s per els carrerons del casc antic i anar pujant fins al castell de San Terenzo, des d’on tindràs bones vistes del poble i del golf.

Portovenere

Vistes des del castell Doria (Portovenere)

El castell dels Doria pertany al poble de Portovenere. Potser no son tant espectaculars com les del mirador de Vernazza, o els altres miradors de Cinque Terre, però pujar fins al Castell dels Dòria també pot ser un imprescindible a fer a Cinque Terre. Es troba sobre un petit penyal en la part més alta del poble, de lo què fou el castell només queda una torre des de la que s’obtenen unes boniques vistes del poble i la costa. Per accedir al castell s’ha de pagar una entrada de 1,5€ (no està inclòs a la Cinque Terre Card). Els capvespres aquí també son dels més bonics que veure a Cinque Terre, si esteu en la zona a aquestes hores. No us ho perdeu!

El poble de Portovenere i el Castell Doria

Altres activitats a fer a Cinque Terre

A part de tot lo què hem comentat en aquests apartats que podeu veure i fer a Cinque Terre, si us queda algun foradet també podeu fer alguna de les següents activitats:

Tour en caiac per Cinque Terre

I ara sí, agafarem el tren regional a Monterosso al Mare que ens durà fins a la Spézia, i d’allí un altre tren que amb poc més de dues hores ens portarà a Florència a l’estació de tren de Santa Maria Novella. D’allí, i en funció amb el nostre horari de l’avió, ens dirigirem a l’aeroport amb tramvia o autobús (com preferim). El nostre vol fins a Barcelona ens espera.

I fins aquí ha arribat el nostre viatge per la regió de la Toscana i Cinque Terre. Només resta dir que espero que hagueu gaudit del viatge i que en pugueu fer molts més com aquest i de millors i tot.

Salut, i ens veiem de ruta…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *