Categories
SARDENYA

E. Baunei

Ha arribat el dia de marxar de Cagliari cap al nord, o centre-nord, a Baunei. A última hora tenim una mala notícia, una de les nenes, la Júlia, es va començar a trobar malament i abans de marxar hem estat buscant un hospital o un metge a Cagliari. No ens n’hem sortit, i anirà automedicada fins a Baunei, si pot ser. Allà ho tornarem a provar amb lo del metge.

Marxem de Cagliari tristos per això, i perquè han estat uns dies molt bons i positius per nosaltres. Sortim en direcció oest per la Viale Marconi, que es transforma un cop deixat Cagliari amb la carretera SS125, després amb la SS554, la SS554bis, la SS125var, i abans d’arribar a Villasimius la carretera ja tira cap al nord. Quan portem una mica més de mig camí, la carretera es transforma un altre cop amb la SS125 (és la carretera Orientale Sarda), i més endavant tornem a agafar la variant de la mateixa, la SS125var. Passat Bari Sardo agafem un altre cop la carretera SS125 que ja definitivament ens porta al centre de Baunei. Arribats a Baunei, quedem amb la persona de l’allotjament, la qual ens diu que l’apartament està a la Via Roma, nº179 de Baunei.

L’allotjament de Baunei és un apartament, o millor dit, una casa de poble, tota per nosaltres 4. Està en molt bon estat i l’espai és molt gran. La recomanem totalment. La persona que ho porta és molt acurada i ens dóna molta confiança. Li diem lo de la Júlia i ens assenyala on hem d’anar perquè la vegi un metge. Ens indica com el CAP del poble. Un cop allotjats anem a que ens visitin la Júlia i a partir d’aquell moment tot anirà sobre rodes. Això si, la planificació del mateix dia i de l’endemà la modificarem una mica, adaptant-nos a lo que la Júlia necessita, una mica més de tranquil·litat. L’apartament l’hem contractat amb Tripadvisor. Consta de 3 habitacions dobles, un menjador, una cuina i un bany, tot en una casa de poble amb força metres quadrats. Potser és el millor apartament que hem tingut a aquestes vacances. I només el tindrem una sola nit…
Apartament de Baunei

Un cop allotjats i havent passat pel metge, anem a donar un volt per Baunei, un poble petit ubicat en la falda d’una formació muntanyosa, fent com de balcó natural cap a l’interior de l’illa. Les vistes son molt bones des de Baunei:

Vistes des de Baunei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *