Categories
OCCITÀNIA

10. Forges de Pyrene

Les Forges de Pyrene és un complex que està a 8 minuts de Foix amb cotxe (uns 4,3km), agafant la carretera D117 cap al sud.

Es tracta de la recreació d’un poble bucòlic, en el cor d’un parc ombrejat de 5 hectàrees, travessat per un riu. Un poblet antic, però encara viu i animat en el que es revaloren els treballs i eines d’abans. Animen a la gent a venir a viure moments de la història juntament amb els famosos oficis de forjador, arquer, forner i mestre d’escola. Ells ens desvelaran els gestos i els mètodes d’una època passada però molt revolucionària. L’espai museogràfic i la seva col·lecció de 6500 eines completen aquesta visita de molts moments per a compartir. Fascinarà a persones de totes les edats. Els mesos d’estiu està obert tots els dies de 10h a 18h. Els preus son de 10,20€ pels adults i 6,80€ pels nens de 5 a 17 anys. Hi ha un passi familiar de 2 adults i 2 nens a 32,00€ (és el que vam agafar nosaltres).

Forges de Pyrene
Forges de Pyrene

Verdader llibre obert sobre la història, Les Forges de Pyrène submergeix al visitant en l’univers dels segles XIX i XX, en el que es descobreixen per mitjà de tallers animats, els gestos d’abans i la vida dels artesans de llavors. Hi ha fins a 6 tallers animats. Son tallers coberts i funcionen inclús en cas de pluja.

Adjuntem el mapa del complex, per tenir més informació:

https://www.forges-de-pyrene.com/wp-content/uploads/Plan-forges-2020-web-min-1.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *