Categories
TIROL AUSTRÍAC

6. Elferbahnen – Neustift

Vam venir a l’estació d’esquí d’Elferbahnen Neustift, per veure les vistes de la vall i també altres valls annexes, així com per veure com s’enlairen els que practiquen el parapent, ja que és un lloc molt conegut per tirar-se amb parapent.

Començant a Neustift, els còmodes telefèrics de 8 seients ens portaran directament al “Balcó de la Vall d’Stubai”. Durant la pujada, vistes increïbles de la Vall d’Stubai:

Una vegada arribis a la Summit Station, pots descobrir el rellotge de sol més gran dels Alps, i gaudir de la vista exquisida de tota la vall d’Stubai:

El sonnenuhr (rellotge de sol):

També et pots regalar un vol en parapent en tàndem amb els nostres experimentats pilots:

Una bonica àrea de jocs i el Restaurant Panorama asseguren diversió i el millor càtering. Un veritable punt culminant, inclús per els visitants d’un dia. La vall d’Stubai des de l’Starplatz Paragleiter de Neustift, a 1.812m sobre el nivell del mar:

Una ruta panoràmica que volíem fer, però no hi va haver temps per fer-la: Arribar fins a Pinnisalm. Una meravellosa caminada alpina, amb el Kirchdachspitze i el Habicht a la vista en tot moment. Aquest recorregut condueix a les àrees més boniques de la muntanya i a les àrees més verges. I Pinnisalm romàntic amb les seves pastures rústiques:

Els horaris del telecabina Elferbahnen son durant els mesos d’estiu de 8:30h a 17:00h. Els preus durant aquests mesos de l’ascens i el descens (que és lo que vàrem fer) son de 15,50€ pels adults.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *