Categories
TIROL AUSTRÍAC

5. Serlesbahnen Mieders

Estàvem buscant el tobogan més espectacular del Tirol, i vam arribar a l’estació d’esquí de Mieders. Vam pujar amb el telecabina de Serlesbahnen, passant de cota 960m (a Mieders) a cota 1.600m (a Koppeneck). El tobogan començava allí.

Abans de tot, però, vam voler visitar els espais de l’estació, el Serlespark, i veure els llacs Serlessee. Hi ha una ruta “Serlespark”, la qual des de l’estació Summit, comença una bonica ruta circular al voltant dels llacs de Serles fins a la plataforma panoràmica Koppeneck. La construcció de fusta convida als visitants a jugar i relaxar-se i ofereix una impressionant vista de 360º dels pics de les muntanyes properes. La ruta és de baixa dificultat, i té una durada de mitja hora.

Serleswasser

L’aigua poc profunda significa que la diversió alegre en l’aigua està a l’ordre del dia. Un espai de benestar per a totes les edats.

Serlesseen

En l’àrea de Reservoir Lakes, els visitants troben un oasis aïllat de pau i tranquil·litat. S’ofereixen excel·lents vistes panoràmiques de les muntanyes d’Stubai. El biòtop no és només un lloc de relaxació per als visitants, però serveix com entorn protegit per a la flora i fauna també.

Serlesblitz

Baixa fins a la vall en la pista de trineus d’estiu de 2,8km de longitud.

Els que optin per baixar pel tobogan, han de saber que es garanteix una descàrrega d’adrenalina i que esperin un emocionant viatge.

Aquesta activitat divertida també és un gran regal i es pot utilitzar per una àmplia gamma d’ocasions. Hi ha vals de regal disponibles en la taquilla. La pista de trineu d’estiu està tancada per raons de seguretat quan la pista està molla.

Els preus de l’activitat son de 16,50€ pels adults la pujada en telecabina i la baixada amb tobogan d’estiu. Els horaris son de 9:00h a 17:00h durant els mesos d’estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *