Categories
NAVARRA

12. Baztan Abentura Park

Vam fer una reserva al Baztán Abentura Park, a Elizondo mateix (barri Beartzun). És un parc que inclou gran varietat d’activitats que faran les delícies de grans i petits, ideal per famílies, grups d’amics, comiats de solter/a… També organitzen activitats per a centres escolars, associacions, entitats, etc… Vam reservar el Circuït de tirolines gegants (Canoping). Es tracta d’un circuït de 4 tirolines de 300 a 460 metres de llarg cada una i més de 120 metres d’alçada amb vistes espectaculars. A partir de 8 anys. Ho van fer la Carla i la Júlia. El preu de l’activitat és de 17,00€ cadascuna.

A part d’això, el parc també té altres activitats, com les següents:

Circuït de tirolines txikis (Canoping): Circuït de 4 tirolines de 40-45-50 i 65 metres de llarg cadascuna i a 20 metres d’alçada sobre la regata Beartzun. A partir de 4 anys
Cañón-Aquapark natural: Aquapark natural amb tobogans aquàtics, salts a pous, ràpels, via ferrada,… a més ens permet baixar el “cañón” uns 200 metres amb salts, tobogans, etc… A partir de 8 anys.
Via ferrada gran de 200 metres amb vistes espectaculars: Aquesta activitat és una modalitat esportiva que consisteix en anar pujant una roca natural ajudat d’unes grapes incrustades en la paret de la roca i amb una línia de vida que permet anar en tot moment totalment assegurat. A partir de 8 anys.
Mega pèndol: Per als més valents, la plataforma situada a 100m d’alçada ens permet realitzar un salt espectacular amb un vol de prop de 140 metres. A partir de 15 anys.

És un parc que val molt la pena, el recomanem. És imprescindible reservar amb antelació.
Circuït de 4 tirolines de més de 100m de longitud, de les més llargues d’Europa
Circuït de 4 tirolines de més de 100m de longitud, de les més llargues d’Europa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *