Categories
SUÏSSA

B. Els Alps Bernesos

Els Alps Bernesos són un grup de serralades muntanyoses a la part occidental dels Alps, a Suïssa. Encara que el nom suggereix que es troben a la regió de l’Oberland del cantó de Berna, els Alps Bernesos s’estenen també als cantons adjacents del ValaisLucernaObwaldenFribourg i Vaud.

Per abastar millor la zona a visitar dels Alps Bernesos, s’ha decidit pernoctar 4 dies a Interlaken i 4 dies a Lauterbrunnen.

Dins els 4 dies que pernoctarem a Interlaken, es poden desglossar els mateixos en 3 zones visitables des del mateix Interlaken, perquè formen part del seu àmbit.

Dins dels 4 dies que pernoctarem a Lauterbrunnen, no els desglossarem en zones visitables perquè entenem que formarà part de la mateixa vall de Lauterbrunnen. Farem una escapada a la zona de la vall de Grindelwald que podem entendre que seria una altra zona visitable.

En principi, cadascuna de les 5 zones seran visitades i es dedicaran els dies que s’indiquen. Tot des del “camp base” de Interlaken o Lauterbrunnen, segons el cas i l’àmbit d’actuació de cadascuna d’elles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *