Categories
ALPS FRANCESOS

D. Vallée de Chamonix – Mont Blanc

La Vall de Chamonix-Mont-Blanc és fidel reflex de la naturalesa que el rodeja. Aquesta vall d’agulles i massissos llegendaris que freguen el cel, emmarcats per el seu riu i els seus cèlebres glaciars, és l’escenari natural perfecte per a viure increïbles aventures.

Aquest és un destí emblemàtic de renom mundial, el mític nom del qual fa vibrar d’emoció a tots els amants de la muntanya i de l’aventura. Tant si busques superar-te a tu mateix com desconnectar i reposar forces, la Vall de Chamonix-Mont-Blanc és un destí molt versàtil que estarà a l’alçada de les teves expectatives, perquè gaudeixis d’un viatge realment inoblidable.

Practicar esports alpins, gaudir contemplant paisatges, fer un parèntesi personal… Una experiència extraordinària t’aguarda als peus del Mont-Blanc!

Dins els 6 dies que pernoctarem a Chamonix, es poden desglossar els mateixos en 3 zones visitables de la regió de l’Haute Savoie:

  1. Vallée de Chamonix-Mont-Blanc
  2. Sixt-Fer-A-Cheval
  3. Annecy

En principi, cadascuna de les 3 zones seran visitades i es dedicaran els dies que s’indiquen en el seu programa. Tot des del “camp base” de Chamonix, ja que les zones es consideren suficientment a prop com per desestimar un canvi de localització d’allotjament.

Un cop assentats a Chamonix, és moment d’anar a comprar la tarja-abonament MONT-BLANC MULTIPASS de 4 dies, la qual permetrà que ens poguem desplaçar, il.limitadament i durant els propers 4 dies, per tots o quasi tots els mitjans de transport públics de la regió. Anirem a comprar-la a l’Oficina de Turisme del poble, o també la podem comprar per internet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *