Categories
VIETNAM

Dia 4: Excursió al Delta del Mekong: Visita al mercat flotant de Cai Rang + Fàbrica de tallarines d’arròs + Canals del Delta

Avui visitarem el mercat flotant de Cai Rang, prop de Can Tho, que és tot un “must” en el nostre viatge. Es tracta d’un dels mercats més autèntics i de major activitat comercial del Vietnam. Seguidament farem una visita a una fàbrica de tallarines d’arròs (noodles) i finalitzarem l’aventura tornant a navegar pels petits canals del Delta. A la tarda agafarem el bus de tornada que ens deixarà davant del nostre hotel a Ho Chi Minh. També expliquem al final del capítol, una altra possible opció de fer una excursió als túnels de Cu Chi.
Índex:
1. Visita al Mercat Flotant de Cai Rang
2. Fàbrica de tallarines d’arròs
3. Canals del Delta

1. Visita al Mercat Flotant de Cai Rang

Ens llevarem una mica d’hora per a visitar el famós Mercat Flotant de Cai Rang. El mercat està més animat a primera hora del matí.

Mercat Flotant de Cai Rang
Mercat Flotant de Cai Rang
Mercat Flotant de Cai Rang

Som testimonis del tràfec dels vaixells que venen fruites, verdures i diversos productes locals. Durant el nostre recorregut en barca, farem una parada en un dels vaixells que venen fideus i cafè. Podem comprar i gaudir d’aquestes delícies locals mentres ens empapem de l’ambient únic del mercat. Venedors i compradors vénen de tota la província.

Interactuant en el mercat
Mercat Flotant de Cai Rang
Mercat Flotant de Cai Rang
Mercat Flotant de Cai Rang
Mercat Flotant de Cai Rang

2. Fàbrica de tallarines d’arròs

Continuem el nostre recorregut en barca per a visitar una fàbrica de tallarines d’arròs (noodles). Aquí podrem presenciar el procés tradicional d’elaboració de les tallarines d’arròs.

Fàbrica de tallarines d’arròs
Procés d’elaboració de les tallarines d’arròs
Instal·lacions de la fàbrica de tallarines d’arròs

3. Canals del Delta

Visitada la fàbrica i vist el procés per l’elaboració de les tallarines d’arròs, continuem amb la nostra ruta un cop més explorant els canals i canals d’aquest immens Delta del Mekong. Una bona manera d’acomiadar-nos del Delta.

Canals del Delta del Mekong
Canals del Delta del Mekong
Canals del Delta del Mekong

A la tarda agafarem el bus de tornada que ens deixarà davant del nostre hotel a Ho Chi Minh.

També ens agradaria explicar-vos una altra excursió que es podria fer des de Ho Chi Minh. Es tracta de l’excursió als túnels de Cu Chi, una de les més populars que fer a Ho Chi Minh. Aquest lloc tracta d’una xarxa de túnels interconnectats entre sí utilitzats pels soldats del Vietcong (Front Nacional d’Alliberament del Vietnam). Fóren utilitzats com a amagatall i sistema de comunicació. Hi ha un total de 120km de túnels. En ells podies trobar-hi hospitals, sales d’emmagatzematge d’armes i aliments, centres de comanament, àrees d’estar, etc… En aquesta excursió als Túnels de Cu Chi podràs veure com era la vida dins dels túnels i aprendre sobre les trampes que utilitzaven. Es troba a 45 kilòmetres de Ho Chi Minh.
Túnels utilitzats pel Vietcong

Adjunto un mapa de google maps amb l’itinerari concorregut en el dia d’avui i amb el marcatge de les atraccions i monuments més importants que hem vist o visitat:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *