Categories
EGIPTE

Dia 9: Sortida Safari 4×4 a la península del Sinaí: Hammam Faraun + Desert del Sinaí

I avui començàvem una de les excursions que més ganes i il·lusió ens havíem posat. Era una sortida bastant atípica per la Península del Sinaí fent un safari amb 4×4. Sortirem ben d’hora cap al Canal de Suez via el Tunel de Ahmed Hamdi. Ja a la península del Sinaí ens aturarem a visitar Hammam Faraun i a Ayoun Mussa on hi ha unes fonts minerals precioses i on arribaven visitants de totes les parts del món amb fe en  la llegenda que parla de la seva necessitat de curar enfermetats. Allí dinarem i conduïrem després cap a Serabit El-Khadem, on pel camí ens aturarem i passarem la nit a casa d’uns beduïns.
Índex:
1. Hammam Faraun
2. Desert del Sinaí

1. Hammam Faraun

Ens vénen a buscar a l’hotel del Caire un 4×4, amb un guia anglès i un conductor beduí. També vé amb nosaltres un guia de parla hispana que ens farà de pont amb el guia anglès i el conductor beduí. De turistes som únicament nosaltres dos. Sortim en direcció al Canal de Suez amb el 4×4, passant pel túnel de Ahmed Hamdi. En unes 2 o 3 hores ja creuem el canal de Suez i ens dirigim a Hammam Faraun. Abans, però, ens aturem a un resort hoteler, amb una platja bastant arreglada i unes vistes del mar roig força boniques. El guia ens explica que s’estan construïnt alguns resorts semblants a aquest pel turisme.

Resort amb el Mar Roig en primer terme

Al cap de 2 hores conduïnt al costat del Mar Roig arribem a Hammam Faraun (Pharaoh Spring). El Bany del Faraó, que és com s’anomena aquest lloc, és una font natural d’aigua sulfurosa coneguda per ser una de les fonts més famoses i un destí buscat per el turisme mèdic en Egipte. Els Banys del Faró es composen de dues parts: la Cova del faraó (Kahf Pharaoun) i les pròpies fonts o manantials. Les fonts d’aigua sulfúrica que voregen la costa produeixen importants quantitats d’aigua amb temperatures de fins a 92 graus centígrads. Consisteix en un grup de fonts naturals d’aigües termals sulfúriques. L’aigua flueix directament des de la muntanya fins a un llac natural de 100 metres de llarg junt a la riba del mar. S’ha excavat en la vessant de la muntanya una petita cova, a 25m de profunditat, que s’utilitza com a sauna natural degut a l’emissió de calor de l’aigua calenta amb sofre del fons de la cova. Està científicament comprovat que l’aigua d’aquesta font pot ajudar a alleugerir una sèrie de malalties, entre elles l’artritis reumatoide i el reumatisme de tot tipus, així com enfermetats gastrointestinals, enfermetats renals i la sensibilitat del pulmó, enfermetats hepàtiques, enfermetats de la pell, així com els seus beneficis s’utilitzen amb finalitats de bellesa a més de varies malalties de la pell.

Entrada a les coves de Hammam Faraun

Les investigacions mostren que l’aigua que conté altes concentracions de sofre supera als seus homòlegs d’aigua mineral de tot el món. Degut al clima temperat durant tot l’any, el clima sec i els vasts espais de sorra càlida que es poden utilitzar en fisioteràpia. Envoltat per una cadena de muntanyes, fan que aquest lloc sigui ideal per a l’establiment d’un saludable centre turístic.

Hammam Faraun

També passem per Oyun Musa, anomenats “Moises Springs”, que és un conjunt de fonts d’aigua dolça. Aquí seria on Moises va anar amb els israelites durant l’èxode israelita després de que Yahweh li ordenés llançar una branca d’arbre en les fonts amargues de Mara, fent-los lo suficients dolços per a beure. Les fonts estan ubicades en la carretera principal de Suez a Sharm el Sheikh, darrera d’un assentament de llogaret beduí del mateix nom.

Oyun Musa

2. Desert del Sinaí

I a unes dues hores i mitja d’haver creuat el Canal de Suez, ens aturem a una àrea de descans, perquè aquí és on agafarem la carretera interior que ens ha de portar fins al poblat beduí de Serabit El-Khadim, on hi pernoctarem. Un cop agafem aquesta carretera (anomenada St. Katherine – Nuweibaa Road), el paisatge ens canvia radicalment, el mar desapareix i apareixen les primeres estribacions muntanyoses del desert del Sinaí.

Desert del Sinaí

El desert del Sinaí apareix en forma d’abruptes muntanyes escarpades i cimes que veurem que sobrepassen els 2000 metres sobre el Mar Roig. Hi destaquen el Mont Catalina, el més alt del Sinaí, amb 2642 metres, i el propi Mont Sinaí (2.285m), la muntanya on, segons l’Antic Testament, va rebre Moisès les Taules de la Llei. Als seus peus s’hi troba el monastir de Santa Catalina.

Primeres imatges del Desert del Sinaí

Avui ens quedarem a dormir en un poblat beduí molt a prop de Serabit El-Khadim.

Adjunto un mapa de google maps amb el marcatge del recorregut realitzat en el dia d’avui i també amb la ubicació dels principals atractius i monuments que hem visitat:

Una resposta a “Dia 9: Sortida Safari 4×4 a la península del Sinaí: Hammam Faraun + Desert del Sinaí”

Hey,

If you want to turn Amazon into your own personal ATM…

This email will make your day…

Here’s the kicker:

There’s a way you can exploit Amazon’s Reviews System to drive massive profits hands-free.

Venkata and his team were successful in developing and releasing an intriguing (and I have to say, UNIQUE) app that is able to “hack” this Reviews System…

And literally force Amazon to send 20,000 Buyer Clicks in mere minutes…

It is a completely LEGAL method that complies with Amazon’s TOS and will not land you in trouble.

=> Click here to grab the Amplify app now: https://www.busihelp.xyz/amplify

A few things about this ingenious app…

You can get it to run in 2 simple steps…
Create automated AI Animated Review Videos on autopilot…
Make passive commissions, every day…
Never worry about getting targeted traffic ever again…
It works in ANY niche…
Enjoy $965.43 paydays…
No need to buy hosting or domains…
It’s INSANELY lucrative…
100% LEGAL…
Unique approach, never seen before…
And much more…

=> Click here to get on board now: https://www.busihelp.xyz/amplify

Take advantage of this great chance to get into a TRILLION DOLLAR market that is growing every day…

And take YOUR cut so you can finally begin making a fortune on the internet without putting in much effort…

Talk soon,

Don Hunt

UNSUBSCRIBE: https://www.busihelp.xyz/unsubscribe
Address: 10 Wall St, Asheville, NC 28801

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *