Categories
EGIPTE

Dia 12: Tornada Safari 4×4 a la península del Sinaí: Platges del Mar Roig + Tornada al Caire

Des d’Ain Khudra ens acostarem a la població de Nuweibaa on contemplarem el Golf d’Aqaba, i ens dirigirem, seguint la costa del mar, fins a la població de Taba. En aquest punt hi conflueixen varis països, com Israel, Jordània, Egipte i Aràbia Saudita. D’aquí agafarem la carretera que travessa el Sinaí en direcció al Caire, tornarem a creuar el canal de Suez i arribarem al nostre hotel del Caire sobre el capvespre. Ha estat una ruta de safari 4×4 força espectacular, i molt especial.
Índex:
1. Platges del Mar Roig
2. Tornada al Caire

1. Platges del Mar Roig

Avui és el dia que ens en tornem al Caire. Farem una última carretada de kilòmetres amb el 4×4 per seu al capvespre al nostre Hotel del Caire. En una mitja hora ens plantem a Nuweibaa on observem el Golf d’Àqaba (una branca del Mar Roig).

Prop de Nuweibaa
Carretera i manta en el dia d’avui

De tant en tant, abans d’arribar a les immediacions de la població fronterera de Taba, ens anem parant a contemplar les platges del mar Roig, així com els seus petits resorts.

Espectaculars vistes del Golf d’Àqaba (Mar Roig)
Platges del Mar Roig, al Golf d’Àqaba, prop de Taba i Israel

2. Tornada al Caire

A partir de Taba agafarem la carretera que divideix el Sinaí en dos parts, el seu Sud i el seu Nord. Son aproximadament uns 300 kilòmetres que fem en unes 4 hores i que anem parant sovint degut als controls de l’exèrcit egipci que hi ha per tota la carretera.

Última posta de sol al desert del Sinaí

Tornarem a creuar el canal de Suez i arribarem al nostre hotel del Caire més enllà del capvespre, ja de fosc. Ha estat una ruta de safari 4×4 força espectacular, i molt especial. La guardarem sempre en la nostra memòria.

Adjunto un mapa de google maps amb el marcatge del recorregut realitzat en el dia d’avui i també amb la ubicació dels principals atractius i monuments que hem visitat:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *