Categories
OCCITÀNIA

27. Reserve Africaine de Sigean

Situada entre Narbona i Perpinyà, la Réserve Africaine de Sigean compta amb més de 3800 animals en més de 300 hectàrees.

És un Parc d’animals de semi-llibertat, en el que l’espai ofert als animals es prou vast com per que els animals continuïn essent salvatges i mostrin plenament els seus comportaments naturals.

La Réserve Africaine de Sigean obre al públic el 8 d’abril de l’any 1974.

Al llarg dels anys, la Réserve Africaine de Sigean no ha cessat d’engrandir-se i els seus ramats comporten cada cop més espècies que són objecte de programes europeus de cria (EEP).

L’única coacció per assegurar la reeixida d’aquestes cries és d’escollir espècies amb la capacitat d’adaptar-se al clima llenguadocià caracteritzat per un bon assolellament i hiverns generalment no gaire rigorosos.

Avui dia, a la Réserve Africaine de Sigean, es crien prop de 900 Mamífers, 600 Rèptils i 2000 Ocells. Evidentment, aquestes xifres són només una avaluació. És impossible de fer un inventari permanent de les espècies que viuen en total llibertat.

Visita

La visita de la Réserve Africaine de Sigean comença per un recorregut amb cotxe, d’una durada d’1h aproximadament, seguit d’una passejada a peu de 2h30min.

En un circuit de 7,5km travessareu amb el vostre cotxe els tres parcs de la Brossa africana on viuen els Búfals nans, Impales, Zebres, Springboks, Estruços, Girafes… ; continuareu cap al parc dels Óssos tibetans i el del Lleons i acabareu pels parcs de la Sabana africana on descobrireu els Rinoceronts blancs, Sitatungues, Facoquers, Ases de Somàlia…

Circuït de l’ós
Circuït dels lleons

Després d’aparcar el cotxe als aparcaments situats al centre de la Réserve Africaine de Sigean, la passejada a peu us portarà cap als estanys on es reprodueixen de forma regular Flamencs, Pelicans, Cigonyes blanques…

Descobrireu els nombrosos parcs d’observació dels Antílops africans, Ximpanzés, Guepards, Licaons…

El vivari i la casa del Al·ligàtors us introduiran al món misteriós dels rèptils…

Compteu com a mínim entre tres i quatre hores de visita, tot i que aconsellem venir a passar el dia sencer !

L’obertura del parc en els mesos d’estiu és de les 9h fins a les 19h. El preu per accedir al recinte a peu i en cotxe és de 32,00€ pels adults, i 23,00€ pels nens de 4 a 14 anys.

Adjuntem els documents gràfics que ens serviren per orientar-nos i anar pel parc:

https://www.reserveafricainesigean.fr/ca/planol-del-parc/#iLightbox[aa422ad270ac3ba4341]/0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *